those days

Har haft tre underbara dagar med min gosi, I lördags så kom även Christopher och överraskade mig hemma. Haha hade ingen aning om att han och mina föräldrar hade planerat det. Jag stod i köket för att fixa popcorn och sen knackar det på dörren till köket, jag blev jätte rädd och samtidigt förvånad så jag ropar på pappa att de knackade. Jag får svaret tillbaka "men öppna då" haha eftersom jag och Christopher hade sett skräckis dagen innna så vågade inte jag det så pappa kom och öppnade dörren och där stod min lilla novio. Haha så söt med ett stort flin. Bästa på länge, fick mig verkligen på humör. 
 
Idag så åkte jag in till staden för att fixa det sista inför imorgon. Vi var nog i mataffären i 1,5 timma och det var kaos haha. Har fixat mina naglar inför imorgon, lösnaglar som jag inte har haft på typ 100 år. Men Catta hjälpte mig och hon kirrade det galant, hon äger. 
 
Imorgon är det nyårsafton, vi får se om jag hinner blogga något innan jag drar in mot staden. För tar bussen in klockan tre. Ska ta med kameran så kommer nog upp lite bilder sen. 
 
 
Livsstil | | Kommentera |
Upp